Top

Höst och hundträning

Hösten är här. Vi klarade iaf vårt mål: att komma ut på tävlingsbanan 😉 Målet är appellen och lägre till våren. Vi får se hur det går 😛 Vi tränar för det. Rusa är härlig att träna med. Hon tycker allt är kul, oavsett om vi tränar spår, lydnad eller upplet 🙂

I oktober tog jag en liten tripp till London. Inte ofta jag åker till utlandet. Det var riktigt härligt och jag vill gärna tillbaka dit. Men oj vad det är jobbigt att lämna hundarna, även om man har bra hundvakter. Så det var ett kärt återseende när jag kom hem igen ❤️

Måste ju visa en liten film jag filmade på Qaxi igår. Stackarn låg vid sin matskål och bara väntade på sin mat. Inte lätt att vara hungrig jämt. Följ oss gärna på Instagram! ?

Inte lätt att vara hungrig ? #schäfer #gsdofinstagram #hungry #hungrig

Ett filmklipp publicerat av Ewa Karlsson (@qaxi.se)