Top

Slut på semestern…

Det har varit en omtumlande men samtidigt bra semester. Hundarna och jag har iaf njutit av några varma sommardagar och kvällar. Man får vara glad för den lilla värmen man får 😉

Qaxi badar
Det bästa Qaxi vet är att bada. Hon är totalt tokig i att bada helt enkelt. Hoppa från bryggan och hämta badleksaker, kan det bli bättre lixom? ?

sommar_16_bad
Rusa tycker också om att bada. Men att hoppa från bryggan är lite läskigt 😉 Något som är ännu läskigare är att titta på Qaxis badleksak ? Men hon brukar få ha en egen 😉

Det har även blivit en hel del hundträning i sommar såklart! Mest spår och lydnad, men även lite upplet. Vi måste komma igång mer med uppletet helt klart… ? Rusa är rolig att träna med! Ganska så snabblärd och vill och vill och vill ??

Spår på äng
Vi har spårat i skogen, och på fälten och…

Spår i stad
… självklart i stan 😀 Kan inte låta bli att få ett litet rus av att spåra. När det har gått bra vill man bara spåra mer och mer!

Söka kantareller
Qaxi som egentligen inte är så överförtjust i spårarbetet tycker helt klart det är roligare med sök. Därför jag kör Nosework med henne istället. Något som vi mer gör ihop är ju att leta kantareller. Qaxi tycker det är superkul och vi har fått ihop en hel del kantareller redan 🙂 Själv är jag ganska så kass på det där med att leta efter kantareller, så att lära Qaxi det var ju riktigt smart gjort ???

Kickbike
Vi får ju inte glömma fysträningen… Oj vad vi har gått i sommar. Men även kickbiken får sig en tur ibland. Riktigt härligt. Men ibland går det läskigt fort med två schäfrar som drar. Bara hålla i sig för kung och fosterland ?

Jag och Rusa
Nu närmast planerar Rusa och jag tävlingssäsongen. Vi har bestämt och för att börja med en lydnadsklass 1 och se hur vi hanterar en riktigt tävlingssituation 🙂