Top

Raka skick?

Jag vill gärna få till ett upplet med raka skick. För att lättare ha koll på vart min hund ha letat och även kunna skicka dit jag vill, om vi t.ex missat en del. Rusa tycker det är väldigt roligt att leta grejer. Men att springa rakt är inte hennes grej alltid 😉 Igår när jag tränade kunde jag ana att hon är lite “lat”? Blir det hinder i naturen så väjer hon gärna vilket kan göra linjen helt krokig och dan. Så fick ta mig en liten funderare… Det vi måste träna på helt enkelt är att springa rakt ut, trots hinder!

Upplet

Får väl börja redan idag efter jobbet 😉 Har klurat lite på hur vi ska gå till väga och bestämt mig för att köra med synlig utläggning av apport. Sen göra vägen dit svårare (med hinder) och längre. Gissar att man måste köra detta många många gånger så det sätter sig i muskelminnet typ. Det finns bara en väg och den är rakt ut! 😉

Återkommer om hur träningen går 🙂