Top

MH för Rusa

Då har Rusa gjort sitt MH. Hon förvånade mig en hel del, till det bättre! 😉 Hon har ju mognat väldigt sent. Men hon skötte sig som sagt strålande.

Sen hände lite grejer längst med testet… bl.a. kom en cykel farande vid lilla bytet, Rusa noterar den precis innan jag släpper henne såg jag sen när jag kollade på filmen. Sen hamnade aktivitetsnivå-momentet väldigt tokigt vid starten av lilla bytet. Trodde det skulle placeras på en plats utan störning? Men men, tyckte Rusa skötte sig fin fint med tanke på detta 🙂 Gillar att hon faktiskt la sig ner till slut.

Avståndsleken var en väldigt skum människa tyckte Rusa, när hon väl hade sprungit fram. Hon har aldrig reagerat så misstänksamt på en människa förut. Och med tanke på det är jag jätte nöjd med henne att hon över huvud taget ville leka med denna person! Duktiga Rusa 🙂
Jag fick förklaringar från beskrivaren efteråt. Så det känns bra.

Dumpen och skramlet trodde jag hon skulle reagera mer på. Men tji fick jag 😉

Spökena hade jag inte alls förväntat mig att hon skulle göra som hon gjorde. När spökena kom ut från sina gömställen så la sig Rusa ner bredvid mig. Sen låg hon där tills jag släppte henne lös 😛