Top

Träningsböcker på väg…

Japp! Blev till att beställa. Två olika för att utvärdera vilken jag gillar bäst sen 🙂
Hoppas bara jag får plats med alla grenar för Rusa… återstår att se 😉

Igår blev det spår och lydnad efter jobbet! Vi checka av “kampanj” momenten och bestämde två nya kampanj-moment. Qaxi har haft Rutan och Vittring. För två veckor sedan sprang Qaxi inte ens in i rutan. Så här såg det ut igår (första försöket, ny plats, annan person än matte ställde upp rutan):

[youtube id=”rkyqItC3vvw” align=”left” mode=”normal” autoplay=”no” maxwidth=”750″]

Lite framsteg verkar vi ha gjort 😉

Vittringen är vi också på god väg! Så den är bara att köra på 🙂

Med Rusa måste jag jobba vidare med fria följet och framförgåendet. Vi har ju börjat gå i framförgåendet, men ibland måste man backa lite när man tränar, så nu måste vi få till lite mer stadga igen. Med störning!

Så här såg det ut när vi träna igår:

[youtube id=”EhfrH_S3B24″ align=”left” mode=”normal” autoplay=”no” maxwidth=”750″]

Hon är en riktig sprallfia! 😆

Rusa fick även ett spår innan lydnadspasset. Ca 300 m långt med 3 apporter på grus.

Rusas spår på grus
Hon klarade det hyfsat bra! Jobbade på bra iaf 😉

Ikväll hinner vi inte med någon träning alls… Jag ska iväg på en föreläsning för Kenth Svartberg om Relation hund och människa. Kan bli intressant 🙂 Kanske hinner köra något minipass på lunchen dock… 😉