Top

En träningsdagbok har anlänt…

Då har Qaxis träningsdagbok kommit 🙂

qaxi_traningsdagbok

Blir bra det! Flera gånger har jag faktiskt glömt bort hur jag löst en del problem. Är ju toppen att kunna bläddra tillbaka och kika hur man gjort! Även att man har lite koll så man får till träningtid på alla moment! Nu när det är så många moment är det lätt att glömma bort ngt 😉

Qaxi har skött sig riktigt bra dom senaste träningspassen! Och alla moment i klass 3 börjar bli mer och mer kompletta! Jobbigast har vi att fokusera på fria följet, när det ligger roliga apportbockar på plan, rutor uppställda osv. Så måste nog höja värdet en aningen på fria följet igen 😉

Med Rusa har jag börjat köra lite minisöksrutor. Måste få upp lite koncentration i spåret, hon plöjer på som ett ånglok :O Så ska prova en sak och se om det kan ge resultat 🙂

På söndag ska vi iväg på fritt följ kurs! Ska bli riktigt kul! 😀