Top

Dags att köpa träningsdagbok?

Som vanligt springer tiden iväg och vi har hunnit med påskledighet i 4 dagar! Så skönt och välbehövligt! Hundarna och jag tränar på. Det är tur jag har två, för då kan jag träna den ena, sen får den vila medans jag tränar den andra, sen kan den andra vila medans jag tränar den ena 😆 Vadå träningsnarkoman? Synd jag inte är lika duktig på att träna mig själv… 🙄

Rusa dricker vatten
Hittade en bra vattenskål till bilen! Eftersom allt ska ta minimalt med plats fick det bli en hopfällbar. Supersmidigt! Blir platt och tar ingen plats alls i bilen 🙂

Qaxi fäller, furminator
Qaxi fäller… pust… jobbigt när man inte kan sova utan att ha henne i sängen 😉 Blir ett himla rystande och dammsugande av sängkläder och borstande med FURminatorn… men det är det värt !love!

Träningen går bra. Sliter upp rutan lite var stans och kör den med Qaxi. Sen flyttar jag även runt den. Hoppas att hon ska kunna den bra till sommaren… Ja, alla moment i 3:an, skulle vara kul att tävla i sommar…

Rusa får många spår… och lydnad med såklart. Känns som jag skulle behöva föra träningsdagbok nu. Har aldrig gjort det innan, men det börjar bli mycket att ha i huvudet… Qaxis alla lydnadsmoment, Rusas spårarbete, upplet och alla hennes lydnadsmoment. Hm, ska inhandla lite böcker tror jag!

Rusa fick ett vårbad
Rusa fick även en vårbad igår! Sköter sig väldigt bra trots att hon bara blivit duschad en gång tidigare… Förutom att hon försöker hugga vattenstrålen… men det såg bara roligt ut 😆