Top

Nya mål… och en liten valp…

Sommaren var skön. Så där varm och skön! Men den tog slut alldeles för snabbt 🙁 Nu är det kallt. Fryser om fingrarna när man tränar… men men, letade fram mina torgvantar igår, sådana där utan fingertoppar. Dom gör ganska så mycket! Blir så krångligt med godiset om man har vanliga vantar 😕

Qaxi - Svart schäfer, höst
Vackraste som finns! !love!

Nya mål då, eller nya och nya. Qaxi och jag satsar på lydnaden, helt. Nu jobbar vi för fullt med klass 3 momenten. Vi går även en kurs för Hanna Högström, riktigt bra! Vi lägger brukstävlingar på hyllan och spår och upplet kör vi bara för att det är kul. Inga krav längre. Skönt både för Qaxi och mig…

Men jag vill ju tävla i bruks också!!! Så vad gör man då då? Jao, man får prova att köpa något som man kanske kan tävla bruks med? Och träningsidiot som man är känns det inget jobbigt med två hundar som kräver sitt. Så 31 jul flög jag upp till norrland och hämtade lilla Rusa.

Första mötet mellan Rusa & Qaxi
Första mötet mellan Rusa och Qaxi 🙂

Rusa och Qaxi
Det var inte helt lätt att få dom på samma bild 😀

Rusa springer
Lilla Rusa 9 veckor gammal 🙂

Rusa första badet
Första badet var inte helt frivilligt… gled ner från en berghäll 😆

Rusa, augusti
Nästan 10 veckor med öronen på sned!

Rusa och Qaxi, september
1 september och den lilla bara växer och växer!

Rusa 17 veckor
Här är “lilla” Rusa hela 17 veckor gamla. Växer jämnt och fint 🙂

Rusa & Qaxi i oktober
Rusa och Qaxi på en oktoberpromenad!

Ja, så planerna med lilla Rusa är då brukset (spår). Så vi spårar för fullt 🙂 Lydnad och upplet ingår ju också, så vi har mycket att göra. Men vi skyndar långsamt 🙂