Top

Härlig påskhelg!

Vilket väder vi har haft… och har!!! Soligt och varmt 🙂 Bättre blir det inte! Här har vi varit långlediga 🙂 Fredag, lördag, söndag och måndag!!

Cykeltur
Den här helgen har vi kommit igång med cyklingen ordentligt 🙂 Varje dag har det blivit en runda. Vi passade även på att cykla till träningarna i skogen när vi skulle spåra och köra upplet. Smidigt med sadelväskor då 🙂

Spår och upplet har det blivit som sagt. Ett kortare spår med fokus på upptaget. Qaxi skötte det fin fint 🙂 Så nu blir det inga mer spår förrns löpet är över 😉 Flera upplet har det blivit. Överlag sköter hon det bra 🙂 Och jämför jag det med förr så sköter hon det väldigt bra 🙂 Ibland tar hon bara lite väl lång tid att “koppla om” men men, det lär nog bli bättre och bättre… i början kunde det ju ta en kvart 20 min innan hon kopplade om… så vi har egentligen gjort stora framsteg där 😉

Qaxi svalkar tassar
När vi cyklar brukar Qaxi få svalka tassarna lite längst med turen. Hon vill egentligen bada och tycker att matte kan slänga ut något hon kan få hämta 😉 Jag tycker det är lite kallt ännu för helbad… ❓ Men det tycker nog inte Qaxi…

Ett antal lydnadspass har vi ju också hunnit med såklart. Går för det mesta bra. Qaxi hon är som hon är 😉 Hög tid att anmäla till en Lydnadsklass 2 kanske?

Gullvivor
Tycker våren är så underbar med allt som slår ut och blommar! Nu blommar bland annat gullvivorna i rabatten 🙂