Top

Underbar helg!

Vilken skön helg vi fick! Sol och vindstilla både lördag och söndag! Blev ju riktigt varmt ute! Härligt!

Qaxi
Gladaste gullungen! !love!

I lördags gick jag ut ett 1,3 km spår till Qaxi. Hade med stolen så jag kunde göra lite “pärlband”. Gå en bit. Sitta en stund. Gå en bit till. Sitta en stund, och så vidare. Hade även med plastpåsar som jag trädde på kängorna under en bit i spåret. I slutet av spåret sprang jag på 2 rådjur, så där dom stått gick jag rakt igenom. 7 apporter blev det (bult, mobilficka, apportpinne, känguru-skinn, gevärskula, vanlig skinnbit och stolen som slut). Runt kom vi och duktig var hon 😀

Söndagen ägna vi åt upplet och litet lydnad istället. Gjorde rutan på en ny plats (hon behöver många nya rutor nu)! Tycker hon skötte sig över förväntan.

Upplet
😀

Så blev det lite lydnad på det!

Qaxi – fritt följ
Hon är duktig min Qaxi! 🙂

Apportering
Lite apportering blev det med! Det är Qaxis favoritmoment. Oj oj oj…

Apportering – avlämning
Hon är ju så grymt gullig 😀

Plsts
Ibland måste man pausa lite!

Så är det måndag och jobb igen. Qaxi sover/vilar sött på jobbet. Och ikväll blir det klubben för lydnadsträning och upplet 🙂