Top

Plötsligt händer det :)

Oj oj oj!

Kan bara sammanfatta gårdagens träning med wow.

På första försöket kröp Qaxi bra och koncentrerat. Vi har ju “bråkat” lite om det där momentet, så det kändes såååå skönt!!! Det finns hopp 🙂 Hon fick krypa två sträckor (skötte sig bra på båda), så sen fick det räcka med krypande 🙂

Qaxi kryper

I övrigt skötte hon sig bra på allt. På det hon kan var hon klockren!! 🙂 Sen började jag jobba lite med utåt hopp. Har ju testat lite traditionella saker för att få henne att springa ut en bit. Men det verkar inte fungera på min lilla Qaxi. Är jag förvånad? Nej 😉 Så idag fick hon fundera själv. Efter ett par hopp började hon förstå att jag ville ha ut henne. Så hon dansade utåt à la Qaxi syle… och då menar jag dansade 😀

Ibland kan man inte låta bli att skratta när man tränar hund när dom ser så gulliga ut och man ser att dom verkligen funderar !love!

En lång platsliggning fick hon med. minst en kvart. Men blev nog snarare 20 min. Medans jag lekte tävlingsledare åt Lena.

Innan lydnaden körde vi upplet. Bad Lena ta tid för att göra en statuscheck 🙂 Och visst klarade vi det inom tidsramen att plocka in fyra föremål. Trots att hon måste stå hos mig en stund och “koppla om”. Känns bra inför framtiden 🙂

Ikväll kör vi en repris! Upplet och lydnad. Och på lördag blir det äntligen spår igen 😀