Top

Gulligast

Qaxi sitter fot
Vad tycker ni om den här fot-positionen då? Jag tycker den är uuuuuurgullig och borde ge pluspoäng 😉

Vi var ner till klubben igår och körde ett lydnadspass. Körde igenom fotgående, framförgående, lång inkallning, läggande under gång, fjärrdirigering, hopp och platsliggning. Så jobbande vi med krypet och inkallning med ställande. Känns som vi är på god väg med båda två 🙂

I helgen som var hade vi det gott. På lördagen blev det upplet och en riktig långpromenad som avslutades med korvgrillning 🙂 På söndagen tränade vi med goa vänner och körde upplet och spår. Qaxi skötte uppletet bra för att vara i en ny ruta 🙂 Och så fick hon lite motivationsspår. Underbart med helg! Tur vi går med stormsteg till nästa… redan torsdag i morgon 🙂

Qaxi latar sig
En typisk morgon hemma hos oss… Qaxi och jag är ena riktiga morgonmysare… 🙂