Top

Följetongen upplet…

Oj, dagarna går lite fort nu! Vi är snart inne i mitten av december… hög tid att börja fundera på alla julklappar 😕

Har ju varit väldigt bra väder fram till i fredags. Då skulle det ju prompt börja snöa. Och inte lite snö heller, massvis! Vi får vada fram i snö nu… Det tänkta långspåret i helgen blev det inget av 🙁 Och kollar jag ut genom fönstret nu så… snöar det. Jaja, SMHI har lovat plusgrader i ett par dagar. Så vi kanske får till det där långspåret i helgen istället? Vi får väl så 😉

Qaxi i snön!
Qaxi tycker dock att snön är störtkul…

Uppletet förra lördagen urarta totalt. Jag var helt uppgiven och funderade på att lägga ner allt och aldrig mer köra upplet igen. Typ. Då kan ni tänka er hur illa det var. Och jag är inte den som ger upp i första taget… Ägnade resten av dagen åt att julpynta huset istället… och på söndag morgon när jag vakna låg jag och fundera en stund. Och pling. Så hade jag en ny idé att testa. Har ju gjort många småändringar, som inte verkar fungera i långa loppet. Så nu måste jag göra något drastiskt. Blir en stooooor ändring som kommer ta tiiiiiiiiid…. Tur vi har hela vintern på oss 😉 Lär behöva träna det så gott som varje dag…. ska bli intressant att se vad det kan bli av det!

Vi testade iaf en 100 m budföring i skogen. Qaxi var klockren! Kändes bra!!! Hög tid att snart börja lägga in skott i både det och platsliggningen… Ett gyllene tillfälle att utnyttja att sin sambo är jägare? Han borde klara av att få fram lite skott 😉

Qaxi hjälper till att julpynta huset på sitt eget sätt! 😉

Woho! En julgran!
Woho! En julgran!

Den tar vi med!
Den tar vi med!

Klurigt!
Klurigt!

 Nu gick det bättre att ta sig framåt
Nu gick det bättre att ta sig framåt 😉

<3
!love!