Top

Längtar redan efter våren…

Det jag ogillar mest med vinterhalvåret är mörkret. Det blir mörkare tidigare och tidigare på kvällarna. Vilket begränsar träningen i skogen efter jobbet :/ Men vilken härlig hösthelg vi fick! Blå himmel och sol både lördag och söndag 🙂 Självklart passade vi på att spåra.

131012_qaxi
En promenad medan spåren låg till sig 🙂

131012_qaxi_spar
Så här blev spåret denna gång. Ca 700 meter bara. Med 5 apporter. En hel del äng. Vilket är bra att träna på för Qaxi 🙂 Spåret löste hon fint. Men missade en apport som jag fräckt hade lagt i den runda halvcirkeln jag gick. Där blev hon lite svajig. Mer klurigheter i spåren helt enkelt 🙂 Vinklarna tar hon ju för det mesta bra nu för tiden.

Qaxi, Yaga och Smilla
Qaxi, Yaga och Smilla på promenaden 🙂 Visst är skogen fin så här på hösten… Skiftar i grönt, gult och orange.

Både lördag och söndag blev det även upplet. Dags att komma igång ordentligt med det igen. Har egentligen bara ett litet problem när det kommer till upplet. En smått (helt galet!!!) bytesmedveten hund. Grejen hon lämnat av är det enda som existerar i Qaxis huvud 😉 Så vid sidan av tränar vi på mitt och ditt 😉

Qaxi på jobbet
Qaxi på jobbet i fredags 🙂 Och nu är vi här igen… måndag…