Top

Eller inte…

Uppletet som verkade bra var snarare en tickande bomb som tillslut exploderade 😉 Så nu har matte fått tänka om igen. För hundrasjuttielfte gången? Tur att jag är envisast i världen. Det kändes iaf bra igår när vi körde. Men får nog återkomma om en sisådär 10 upplet. Först då jag kan säga vart det bär hän 😉

Qaxi redo för upplet
Det är tur att hon är så gullig 😀

Tacksam att vi fått ordning på både spår och lydnaden iaf. Igår blev det även spår för Qaxi. Och det var bara att hänga på i spårlinan 😎 Apporterna var av lite olika material så som trä, tyg, plast, gummi. Allt markerades! 🙂 Det är en häftig känsla från en hund som inte spårar alls (eller gör massa annat än att spåra, eller låtsasspårar) till en som spårar guldfint och markerar apporter på löpande band !love! Ännu ett kvitto på att: gör jag rätt, så gör Qaxi som jag vill 😉 Men, det måste vara rätt för Qaxi. Hon har bevisat för mig hur viktigt det är med individanpassad träning. Om man tror att man kan träna alla hundar på exakt samma sätt måste man vara ganska så trångsynt…

Qaxi <3
På väg till jobbet i morse !love!

Så är det dock måndag igen (vart tog helgen vägen?). Flyttat tillbaka klockan har vi gjort med 🙁 Mörkare och mörkare blir det… suck. Längtar efter våren!