Top

Spår och mer spår!

Veckan som gick blev lite fullbokad av allt möjligt, förutom hundträning. Så det blev inte mycket hundträning alls, förutom ett lydnadspass på klubben på onsdagen… Så det kändes skönt med en helt fri helg så vi verkligen kunde träna! Blev spår både på lördagen och söndagen 🙂

Testade lite nya saker jag fick med mig från KM förra helgen. Och tro det eller ej så har Qaxi spårat guld i helgen! Kändes som att det finns hopp om lägrestart i framtiden minsann! :cool2:

Qaxi med spårapporter
Här ligger Qaxi nöjd efter söndagens spår 😉 Apporterna var två läder, två skogspinnar, två träapporter, en snusdosa och en skruv 🙂 För inte nog med att hon spåra fint båda dagarna. Alla apporter markerades också såklart 😉

Ikväll får det bli ett lydnadspass på klubben igen. Måndag och tisdag ägnade vi oss åt krypträning!