Top

Spår och lydnad i helgen.

Oj vad seg trampdynsskadan är. Qaxi går fortfarande med skyddssko… Men i helgen fick hon för första gången på länge ett skogsspår. 5 apporter blev det. Pratade i telefon när jag la ut det, så hade ingen större aning om vart det gick eller vart apporterna låg när vi skulle gå det 😉 Men Qaxi spåra på så fint så fint och markerade varenda apport som bestod av träapport, skogspinne, patron, snusdosa och en boll 🙂 Skon satt kvar hela vägen också. Toppen toppen!

Qaxi efter spår :)
Glad Qaxi! Som var mer än nöjd hela kvällen 🙂

På söndagen åkte vi faktiskt in till klubben för att köra ett ordentligt lydnadspass 🙂 Det var en något gasad Qaxi till en början. Men efter en stund kom hon in i sitt vanliga mode 🙂 Lite mer speedad och hoppig en vanligt kanske 😉 Men tyst så tyst!! Skönt att tassen är så pass ok så vi kan träna lite mer igen iaf 🙂 Men sko får hon ha ett tag till.