Top

Lite vårkänslor…

Snön försvinner mer och mer. Jag hoppas det fortsätter så. Sitter på jobbet och hör fåglarna kvittra utanför. Solen skiner. Hur härligt är inte det? 🙂

Hundmat hemleverans
Något som är väldigt smidigt är ju hemleverans av hundmat. Igår när vi gick hem på lunchen låg ett paket på trappen ifrån Hemfoder 🙂 Det luktade gott sa Qaxi och började öppna det på en gång 😉

Vedboden
Vi går hem varje dag på lunchen för att elda lite i kamin 🙂 Ibland går vi upp till vedboden och hämtar mer ved. Det är så härligt när man ser gräsmattan kämpa sig fram under snön!!!

130302_qaxi_klovjevaska
I helgen tog Lena och jag en tur med hundarna 🙂 Vi fika vid en sjö och hundarna hade hur kul som helst med varann! Till sjön fick Qaxi bära sin klövjeväska med lite matsäck i. Efter det blev det lydnadsträning 🙂 Blir mycket lydnadsträning nu. För målet är ju att vi ska tävla i år 😉 Så det gäller att ligga i. Och det vi måste jobba mest med är helt klart lydnad på nya platser. Men det blir det ofta. Vi hittar nya planer hela tiden att träna på. Nyttigt nyttigt!

Igår tränade vi bredvid isbanan i Askersund. Där har vi aldrig kört lydnad förut. Så Erika, jag och Lena tog ut hundarna och började med en plats! Som det brukar vara på tävling. Så duktiga så allihopa 🙂

Platsliggning
Platsliggning 🙂

Sen när vi skulle köra linförighet och fritt följ var det lite jobbigare. Men det är bara att nöta på och det gick ändå hyffsat 🙂 Körde inkallning, ställanden och framförgående. Framförgåendet var riktigt bra 😀 Så avsluta vi med budföring. Man vill ju inte gärna köra apportering och läggande under gång på asfalt :/

Ska se om jag kan få till lite apportering ikväll istället. Men då blir det på hemmaplanen.

Och så en sista bild då… från vår grusplan 🙂

Vår
Vååååår!!!