Top

Bra helg! :)

Igår vaknade vi tidigt och åkte ut i skogen för att träna upplet och spår med vänner 🙂 Solen sken och vi hittade en hel del barmark!

Qaxi är som hon är. I uppletet låste hon på en snitsel och skulle prompt ha den till varje pris. I efterhand var det inte hela världen. Jag får vara glad att hon är envis och enträgen. Grej som grej. Det var ett föremål som luktade människa 🙂 Hon lyckades trots allt leta upp dom 4 föremålen som låg i rutan. Först kom hon in med en stor legobit i plast som tydligen inte var helt enkel. Men Qaxi hittade den snabbt 🙂

Spåret var Lena snäll och la åt oss. Ville ha ett 300 m med 3 apporter. Qaxi spåra fin fint och hittade och markerade alla apporter. Kan inte vara mer än nöjd alltså 😉

Qaxi
Hemma igen med en nöjd Qaxi 🙂

Ågatan 3
På kvällen bjöd sambon ut mig på restaurang Ågatan 3. Ett ställe jag alltid velat gå till men aldrig varit på. Fin kväll 🙂

Helgen går fort…idag köpte vi lite mer ved. Så vi har roat oss med att bära in och stapla ved i vedboden. Hade egentligen tänkt ha en “vilodag” för Qaxi idag. Vi tränar ju nästan jämt 😛 Men det sög för mycket i träningstarmen så blev ett litet krypträningspass inne 😉 Okej… vi tränade lite fjärrdirigering med. Och fotgående. Och ställande. Och läggande 😆

Här kommer krypet på film iaf 🙂

Nu ska vi ta en skön promenad innan vi lägger oss i soffan för kvällen. Får nog bli en hyrfilm idag 🙂