Top

Sjuk…

Ja, men hur bra är det att gå och bli sjuk just nu då? Igår hade jag feber hela dagen. Ögonen känns som att dom ska sprängas, i halsen känns det som att jag har en dammråtta, huvudet känns tungt och näsan snuvig. :va2: Men jobbar gör man ändå. Och när man kommer hem packar man. Igår åkte vi till återvinningen med massa skräp. Skönt att bli av med. Och ikväll kör vi sista rycket. För på onsdag morgon börjar vi flytta in allt i nya huset. Men med Alvedon, Treo och nässpray ska man nog klara av det med.

Och till råga på allt så stendog dammsugaren igår. Går inte att få igång den alls längre. Hur lägligt var det på en skala då? Har lånat jobbets dammsugare. Är ju lite A och O när man flyttstädar och har en fällande hund 😉 Igår beställde vi en ny iaf. Dammsugare kan man inte vara utan ju! Hade ju tänkt köpa denna, men kände att jag ville ha lite mer kraft och framförallt större påsvolym! Så det blev Electrolux UltraOne Green istället.

130129_dammsugare
Man måste ju ha en snygg dammsugare med 😉

Längtar verkligen efter att träna hund…