Top

Flyttdagen närmar sig…

På onsdag närmare bestämt. Så i helgen har jag packat och städat typ. Tack och lov kom mamma förbi och hjälpte mig massor under lördagen! Guld värt!
Bästa mamma !love!

Idag håller dom på att tapetsera i nya huset 🙂 Har lyckats haft mardrömmar om det… Drömt att dom tagit andra tapeter än vad jag velat och dom har varit skitfula :whaat: Haha, illa… men jag vill ha ett fint hus. Och längtar efter att få börja inreda det.

Dock finns det ju något bra med att rensa och packa. Lyckades hitta små metall grejer man kan ha som apporter i spåret 🙂

Små apporter
Väldigt små. Men det är ju bara roligt 😀 Tändaren är bara med för att visa storleken 😛

På söndagen tog jag och hundarna en paus från flyttkaoset och tog en promenad med Lena och Yaga 🙂 Det var skönt! Schäfrarna fick även köra ett varsitt upplet efter promenaden. Båda så duktiga så 🙂 Så avslutade vi med en full budföring för Qaxi! Från mig till Lena, tillbaka till mig och så till Lena igen för belöning 🙂 Det tar sig! Bara att träna på!

Qaxi är nöjd
Efter det var hundarna nöjda 🙂 Så matte kunde med gott samvete fortsätta att packa, rensa och städa…

Dags att jobba undan. Känns inte som att man har tid för att jobba 😛 Men men, är ledig på onsdag iaf. Blir fullt ös så fort man kommer hem. Både idag och imorgon. Allt måste va klart tisdagkväll. Ska bara va att häva ut allt onsdag morgon…