Top

Så har det börjat…

Äntligen är det torsdag och sista arbetsdagen för i år!!! 😎 Ska bli sååå skönt med semester! Imorgon har jag lyckats få med hussen till Marieberg för att köpa dom sista julklapparna 🙂 Lite julmat skulle vi tydligen också köpa. Klart vi måste ha ett litet julbord hemma med 😉

Har blivit en del lydnad med den svarta i veckan. Mycket ordkontroll och ingångsträning. Ikväll ska vi dock köra ett ordentligt lydnadspass igen, med fokus på fotgåendet 🙂 Annars har vi mest ägnat oss åt soffmys 😉


Qaxi – soffhunden nummer ett! 🙂 Min gosvovve.

För övrigt upptäckte jag här om dagen att Qaxi har börjat fälla… Dammsugaren går het under fällperioderna. I vanliga fall blir det ca en gång om dagen. Men under fällperioden kan det ju bli upp till 3 :whaat:


Inte syns det att jag borsta bort hur mycket underull som helst igår… 😉

Och nu till råga på allt har dammsugaren gett upp… Suck! Man kan få igång den om sladden har en speciell längd, men annars är den stendöd :/ Så nu måste vi shoppa en ny sådan med. Lagom roligt, eller inte…

Vet vad jag vill ha iaf! En sådan här:


Electrolux UltraSilencer Green, dom gröna detaljerna passar mig perfekt, vet dom som känner mig 😉