Top

Hektisk helg.

Huh. Varit upp till Örebro både lördag och söndag. Är inte överdrivet förtjust i att trängas med massa folk 😐 Men julklapparna måste handlas. Det mesta är klart. Men gissar att jag får åka upp en sista gång nu i veckan. Lite småfix kvar. Ska försöka få med mig husse då 😛

Qaxi – svart schäfer
Sötast!

Blev en ganska så tråkig helg för hundarna. Mest promenad och bentuggande 😉 Men igår körde jag ett lydnadspass med Qaxi i köket. Svansen gick som en propeller hela tiden 😉 Sååå roligt sa hon. Jag tränade ordkontroll på flera olika ord i olika följd. Sen tränade jag även några inkallningsingångar som avslutades med fotingången. Något som var intressant var att jag testade ett ord som jag nog inte använt på ett halvår-år. Men hon kom minsann ihåg!!! Det finns hopp om den lilla svarta 😉

Nu ser jag mest fram mot ledighet. Jobbar fyra dagar denna vecka, sen är det julsemester för min del :cool2: