Top

Lydnad med koncentration!?

Det jobbar vi på just nu. Vi for ju ner till KennelMor och fick lite (mycket!!!!) hjälp 10:e november. Hon måste bl.a. bli mer koncentrerad! Löd domen 😉

Tror jag det. Den lilla hoppiloppan. Hon kan se koncentrerad ut. Men högst troligt så är hon inte det till hundra procent. Nu vet jag dock hur jag kan se när hon är koncentrerad eller ej. Och det är ju A och O om man ska kunna jobba på det!

Så nu har jag belönat koncentration sen dess. Igår åkte vi till en ny plan och körde. Efteråt kändes det så bra! Hon var så duktig! Och kunde koncentrera upp sig hyffsat fort efter jag plockat bort bollen. Unbelievable!!! 😉 Varierade mellan att belöna koncentration direkt efter belöning, i fotposition och i fotgående. Hon gjorde bara ett frustrations känguruhopp! Men en gång smet hon även in i fotposition utan att jag hann säga något! Och satt där som ett litet ljus vid min sida 😉

Efter ett bra träningspass blev hon “parkerad”. Hon är duktig på att vara det 🙂 Gick iväg och snacka lite med Victoria och Lena. Sen när jag kom tillbaka Körde vi ett tyst fint fritt följ 🙂 Så där kände jag att träningspasset var slut för ikväll. Man ska sluta när det går som bäst 😉

Tog lite foton när jag tränade inne en kväll förra veckan…


…koncentrerad Qaxi? Nja, skenet bedrar.


Koncentrerad Qaxi 😉