Top

Lite lydnadsträning.

Efter jobbet igår skyndade vi iväg till klubben i hopp om att träna skick till bord. Men vår klubb är en ganska så liten klubb (och liten plan). Och för en gångs skull var det massor av folk där? Över hela planen? Så vår träning av bord gick inte att genomföra 🙁 Man behöver ju nästan halva planen då man ska ha 40 meter mellan borden och ca 40 meter mellan mig och bordet rakt fram. Men men. Fick bli lydnadsträning istället.

Nötte lite fotgående. Som vanligt 😉 Var iof ganska bra med all störning runt omkring. Så vi knalla runt en hel del. Körde ett spontant ställande under gång. Inget att klaga på där inte 🙂 Inkallning fick det bli med. Ojoj, vilken fart hon har på den. Lät henne sitta en stund innan jag kallade in henne, men hon satt lugnt och fint och vänta på sitt kommando 🙂 Duktig tjej!


Platsträning lägger jag in lite var stans i träningen och utöver den. Så hon kan platsas flera gånger under ett lydnadspass med olika lång tid. Hon är duktig och ligger för det mesta fint och lugnt.

Sen tränade vi kryp. Vårt svåraste moment. Qaxi vill gärna krypa med blicken upp mot mig. Vilket gör att hon får höga armbågar 😐 Men tror jag har hittat ett sätt för att lära henne titta rakt fram när hon kryper. Kan vi bara lösa huvudpositionen tror jag resten löser sig av sig självt.

Väl hemma blev det soffan och äntligen, Bonde söker fru! 😀

Tur att det är fredag och helg snart. Känns välbehövligt.