Top

Qaxi 3 år!!!

Vart tar åren vägen? Fast det känns som hon har funnits med mig hela livet !love!

Den 28 maj blev min hundunge hela 3 år! På lördag ska vi göra vårat första riktiga prov. Delprov 1 i räddningsutbildningen. Lite nervöst, samtidigt inte 🙂 Det får faktiskt gå som det går. Har tränat som en idiot. Trots ryggskott sista tiden med. Om vi mot förmodan klarar oss och blir godkända kommer jag träna dirigering som en tok. Måste ju funka att lära hunden springa ut, springa längre ut, springa åt ena eller andra hållet? Men det är grymt svårt säger Qaxi 😉


Den snyggaste av dom alla! 🙂

Efter provet ska jag anmäla oss till Lydnadsklass 1. Ska bli spännande… Appellen tänkte jag anmäla oss till i höst. Har just börjat med budföringen. Av någon konstig anledning går den väldigt bra? 😉

Nu verkar det som att vi har hittat ett hus med… Hoppas få ett bättre besked på onsdag… hoppas hoppas. Skulle va underbart att bo i ett eget hus på landet!!! Inte ett delat som vi bor i nu!