Top

Vi spårar och vindar på :)

I lördags åkte jag iväg till ett helt nytt ställe med Lena och Erika! Superbra med nya ställen tycker jag! 🙂 Och dit kommer jag åka igen. Qaxi fick ett längre hårt spår! Det går framåt. Men jag ska bli ännu mera petig tror jag 😉 Så måste vi köra lite mer intensivt ett tag framöver tror jag.


Duktiga hundungen min!


🙂

Eftersom vi hade träningskompisar med oss passade vi på att köra lite vindmarkeringar i koppel! Gick jätte bra! 🙂 Och lite miljöträning på det!

Söndagen var det Örebro som gällde och träning med räddningskursen! Alltid lika roligt 😀 Vi gick igenom miljöprov banan och körde lite vindmarkeringar i koppel. Det är så spännande och roligt att se när Qaxi jobbar 🙂 Mitt gullefjun !love!

Och i söndags och måndagsnatt kom snön :whaat: Vet inte vad jag tycker om det 😛 Gillade barmarken. Men nu får vi helt enkelt spåra på plogade parkeringar och sådant istället 😉


Så här såg det ut på väg till jobbet i morse! Qaxi tyckte det var roligt med snön iaf… 😉

3 Comments
 • P.S Hundar

  Qaxi! Vilket coolt namn! 😀

  20 December, 2011 at 09.38
 • Lena

  Huah, vilket väder vi hade… var skönt att komma hem och byta om sen! 🙂

  26 December, 2011 at 22.33
 • Sussie

  Du har blivit utmanad! Kolla min blogg 😉

  29 December, 2011 at 18.45