Top

Kärlek!

Ska man beskriva Qaxi med ett ord så är det just det ordet! Min lilla kärlekshundunge!!!!! !love!

🙂

I helgen har jag följt med vänner på tävlingar. Oj vad sugen man blir på att tävla själv!!! I lördags följde jag med Lena och Tigra till Knottebo BK, där dom tävla LK2. Och självklart tog dom ett 1:a pris 😉 Efter tävlingen passa jag på att träna ingångar på plan med barnet. Så duktig så!

Idag åkte jag upp till Örebro BK där Victoria skulle tävla lägre spår med Indra. Dom blev självklart uppflyttade 😉 Och när vi var där hade Lena åkt till Degerfors BK för att köra tvåan igen. Dom tog då ett 1:a pris till och blev LPII!

Duktiga vänner och träningskamrater jag har 😀

Även på Örebro BK passade jag på att ta ut barnet efteråt för att träna ingång på plan, lite fotgående och ligg. Blev helt varm i hjärtat. Hon är såååå duktig min lilla kärlekshundunge 🙂

På hemvägen stanna vi på en fotbollsplan för att ta kort på Victoria och Indra. Barnet hitta en hörnflagga… 😀

Sötnosen 🙂

Väl hemma fick Qaxi spåra. Vilket hon gjorde riktigt bra! 🙂