Top

The Cennel Camp!

Nu har Qaxi och jag kommit hem från vårat första kennelläger! Jag hade kunnat stanna längre. Så kul och lärorikt!!! Träffat så himla goa människor och hundar 🙂

Victoria och jag åkte ner i torsdags morse. Enligt väderprognoserna såg det mörkt ut… Men vi klara oss alla 4 dagar utan regn! Regnade bara en morgon och en kväll/natt. Men då var vi ändå innomhus 😉 Skönt det!

Ägna mig åt spår och upplet! Hamna i en supergrupp! Fick mycket bra hjälp av Lars-Ivar och Kathe i både spåret och uppletet (tusen tack!!!), så nu vet jag hur jag ska träna vidare och det känns riktigt bra 😀

qaxi_ska_spara
Dags för spår 🙂

Qaxi har skött sig riktigt fint hela helgen. Min lilla älskling! Sovit bra på nätterna med! På fredagseftermiddagen var hon riktig slut dock, när KM skulle kolla på alla Q hundar som var på plats. Så Qaxi orka inte riktigt visa vad hon går för i fria följet 😉 Men tyckte hon var riktigt duktig ändå 🙂 Både lördagen och söndagen har hon faktiskt hållt sig pigg, så körde lite lydnad på lördagskvällen, då hon hängde med i svängarna mycket bättre igen 🙂 Kunde lägga henne plats det första jag gjorde och det sista jag gjorde med. Duktig duktig hundunge!!! Blir så varm i hjärtat över den hunden. Var kul att se kullsyskonen med 🙂

qlura
Kullsyster Qlura gör en apportering!

Tog aldrig med min kamera… vilket var dumt ju 😉 Victoria hade med sin… men vi han inte ta så många kort förens den slockna (batteriet tog slut) hehe… men några han jag ta:

indra
Indra ska strax ut och spåra!

mack
Ståtliga Mack!

morra
Morra har spårat klart!

mini
Mini med 🙂

quri
Quri!

Qaxi och jag kom hem för ca 2 timmar sedan. Qaxi ligger nu på rygg i soffan och sover !love!
Men för en stund sedan lekte och gnaga hon på reflexpinnen hon fick av Görre 😆

qaxi_reflexpinne_1