Top

Så var helgen slut…

Bara sova som återstår. Sen börjar en ny jobbvecka 😉

Helgen har varit lugn. I lördags gick vi långpromenad med Lena & Tigra! Kul med lite sällskap 🙂 Det blev en rejäl sträcka vi fick vada fram i djup snö… Pust! Det kändes i benen 😉 Även idag hamna hundarna och jag i skogen där ingen gått (bara ett och annat rådjur) så det blev till att jobba med benen idag med. Men det behövs! *s*

Annars har jag jobbat en hel del… med ett “nytt” projekt… men samtidigt ett gammalt 😉 Så fick fotogradera lite idag. Barnet var såklart med och kollade noggrannt på (om hon inte låg mitt bland grejerna jag försökte fotografera 😉 )

100207_qaxi_boll
Jag bara tittar… jag lovar att jag inte ska ta bollen!!!

100207_qaxi_sova
Men hur mycket ska du fotografera egentligen? Väck mig när du är klar…

Min gullhund !love!

100206_qaxi_ben
Tugga ben kan man ägna sig åt en lördagskväll… 🙂

100206_qaxi_sova_boll
Och så här trött kan man bli av snöpromenader! Bollen fungerar fin fint som huvvudkudde! 🙂