Top

Burrrr…

Hur kallt får det va? Det är ju så det är jobbigt att andas ute. Men jag måste erkänna att idag är det fint. Snön ligger vit överallt och solen skiner från en ljusblå himmel. Men jag längtar någon grymt efter våååååren. Den här veckan började jobbet lite mer på riktigt igen. Jobbat alla dagar utom onsdag, som ju var röd 😛

100108_qaxi_bussh
Vi väntar på bussen. Min underbara hundunge!

I tisdagskväll blev vi upphämtade med bil. Jag, barnet och collieflickorna. Sen gav vi oss ut på landet 🙂 Blev bjudna på 3 rätters middag! Sov gott. Onsdagen träna vi hund 🙂 Barnet fick mest kampa och träna att återvända. Vi gick mysig vinterpromenad med 5 hundar! Collieflickorna njööööt. Däremellan fika vi och åt god mat i gott sällskap 😉
Tack Victoria!!! Det får vi göra fler gånger 🙂

När vi blev hemskjutsade på onsdagskvällen ville Smilla följa med Victoria tillbaka… 😉 Lilla hjärtat.
Väl inne när jag skulle ha av mig skor och jacka så la sig hundungen och somna framför mig. Snacka om att vara riktigt trött! Hahaha 😀 bara orka gå över dörrmattan… sen däcka hon. Jobbigt att vara på kampcamp 😉

Idag är det äntligen fredag. I helgen ska det sovas länge på mornarna! 😉

Och idag ska hundungen få ett riktigt fritt följ pass minsan.

2 Comments
  • Familj Stenholm

    Det var så roligt att ha dig här ett par dagar, du är alltid välkommen, förlåt, NI är alltid välkomna 😉 Roligt att mysa till det med lite god mat, trevligt sällskap och så. Det hör inte till vanligheterna att vi har parmiddag med trerätters i Bengtstorp!!

    8 January, 2010 at 21.45
  • Sanna&Teddy

    Oj vad snygg hon har blivit! :). Håller med dig om att det är kallt, men himla fint! 😉

    10 January, 2010 at 12.10