Top

Träning i ridhuset, morgonmys…

…och en massa bilder 🙂 (dock är alla tagna med mobilen, så ha överseende med det 😉 )

Film var tydligen populärt 😀 Får filma lite mer! Borde köpa mig en videokamera…!

091208_qaxi_ridhus_ligger
För det mesta är hon faktiskt duktig! Här ligger hon helt spontant vid mig 🙂
I bakgrunden ser man hundar som ligger plats.

Vi börjar väl med träningspasset i ridhuset igår. Hm. Vad ska man säga? Haha. Min lilla raring. Stundvis skötte hon sig riktigt fint. Kunde även idag gå runt henne och hon satt kvar! Ligget var snabbare idag! Bra bra! Det måste givit något, sist vi var i ridhuset 🙂 Träna mycket fritt följ med henne. Klicka för position och attityd! Hon kan ha lite svårt att koncentrera sig ibland. Speciellt om Victoria och Indra kommer för nära 😉 Eller om det händer något spännande på agility planen, eller någon hund som springer i närheten. Men över lag, med tanke på störningarna. Så tycker jag hon sköter sig riktigt fint. Och håller koncentrationen för det mesta!

091208_qaxi_ridhus_sitter
Så här ser man ut när man tränat i ridhuset! 😆

Men i ett ovakat ögonblick (pratade med Victoria) så fick hundungen syn på Anna-Lena, som kasta Kenzos kong. (Kenzo har jag nämnt i ett tidigare inlägg! *s*). Barnet drar som en avlöning, knycker Kenzos kong framför nosen på honom och tar ett par varv runt ridhuset… 😮
När jag väl fått in den lilla svarta fick matte skämas och gå och säga förlåt och lämna tillbaka Kenzos kong (med tack och lov att det var just honom, snällare hund får man nog leta efter!). Barnet skämdes inte det minsta!!! Hon tyckte väl att hon hade haft det skitkul… 😉

Hon kampa som en galning igår föresten! Nästan så jag hade svårt att hålla kvar i fårtussen 😉

Morgonmys då!!! Inte nog med att vi har fredagsmys, haha! Morgonmys är något hundungen och jag gillar! 🙂 Och det har vi haft från dag ett *s* Bättre start på dagen kan man inte ha 🙂

090829_morgonmys
När barnet ännu hade valptänder… kunde våra morgonmys stunder va ganska så vilda! 😆

090830_qaxi_sover
Men det finns lixom inget mysigare än att vakna bredvid mitt sockergryn!

091121_qaxi_puss
Sedan tänderna är på plats, är det söta pussar man får istället 🙂

Att barnet sover i sängen gör ju att man får tvätta sängkläderna hur ofta som helst. Men hundungen hjälper alltid till och bäddar efteråt, på hennes vis iaf. Det är ju så man får skratta åt henne! Hon ger mig ofta leenden och skratt av att bara vara hon!

När jag ändå gick igenom lite gamla bilder hitta jag dom här…

090917_bessie_qaxi_smilla
Alls tre på samma bild! Bara det 😉 Sen förklarar bilden precis hur det är!! 😀

090916_qaxi_smilla
Den här blev lite suddig… men dom är ju för söta på den här bilden! 🙂

090916_qaxi_smillatass
Hihi!! Buset och Smillas tass 😉

Nu orkar jag inte blogga mer för ikväll… snart dags att gå och sova…