Top

Tränat min duktiga lilla hundunge!

Ja, nu brukar jag träna henne nästan varje dag 😉 Men idag var det ju tisdag och dags att gå till ridhuset och träna! Bra, för då får man massa störningar i form av andra människor och hundar 🙂

Är jag tjatig om jag säger att hon var såååå duktig? !love! Men hon var verkligen det 😀

Börja med lite backande. För att se lite om hon var uppmärksam. Och hon backa så fint så 😉 Idag hade jag planerat att framför allt träna fritt följ och snabba lägganden. Fria följet gick bra. Hon går iaf inte på min hand längre och börjar så smått hitta rätt position 🙂 Med tanke på hur lite vi tränat fritt följ är jag nöjd!!!

Snabba läggande gick också bra! Testade att belöna med boll bakåt. Och visst blev liggen snabbare 🙂 Vi får nog köra lite sådant! Enda lilla nackdelen var att jag fick knyta fast bollen i en 15 meter lång lina!!! 😮 Hon har ju en förmåga att dra om hon får tag i en grej. Lite obra om hon tar ett varv runt ridhuset bland alla som tränar 😉 Kära nån vilket ägande den lilla vovven har…

Något jag upptäckte sist i ridhuset var att barnet inte alls kunde sitta kvar om jag gick bakom henne 😮 Så det har vi tränat den här veckan lite grand. Idag kunde jag gå i en sto ring runt henne och hon satt fint kvar. Flera gånger till och med! Duktiga hundungen 🙂

Körde lite signalkontroll på det hon kan, nemas problemas 🙂 Så busa vi ju såklart mycket mellan passen! Lös hela tiden är hon 🙂 Vilda hundungen. När vi var klara gick vi till andra sidan ridhuset. Satte oss ner och kika på agility. Lika viktigt det! Att träna på att bara va 🙂

091201_qaxi_dricker
Hemma och har ätit kvällsmat. Är duktig och dricker vatten efteråt 🙂

091201_qaxi_nos
Söta blöta nosen 😀

Nu ska jag och alla hundar lägga oss i soffan en sväng. Sen ska vi sooooova!!! Imorgon ska matte gå till naprapaten! Så skönt 🙂