Top

Kurs för Fanny Gott.

I fredags var Qaxi och jag iväg på tävlingslydnadskurs för Fanny Gott. Kvällen innan hade hon en föreläsning. Det mesta har jag ju faktiskt koll på, det hon pratar om 😉 Men som alltid får man en och annan “aha, justja” 😉

091116_qaxi_klicker
Dags för lite “klickerträning” 🙂

Kursen var bra. Går gärna kurs igen för Fanny. Tur hon inte finns så långt bort längre! Utan faktiskt i samma län 😛

Det jag mest fick med mig var nog en “pusch i rätt riktning” helt enkelt. Vilket jag behövde! Man känner sig väldigt taggad att shejpa på!
Så vi fortsätter framför allt med vårat “stå” som vi nog ska få till. Barnet ligger utslagen i köket efter några korta shejpingpass *s* Har även klippt klorna på henne, kan ju även vara det som tog musten ur henne, hehe!

2 Comments
 • Kim

  Kul med kurs!

  Här är en till som flyttat till Örebro län. 😛

  16 November, 2009 at 19.12
 • bibbi

  jag vill också gå någon kurs för henne. det jag fick tips om på föreäsningen var att man måste ha en bra grund och det har verkligen inte indra och jag. sen är jag JÄTTE dålig på att shejpa. jag hjälper till för mycket som du vet 🙂 så det fick jag mer påminnelse om igen 🙂 nu håller jag på att shejpa indra. shejpar alla möjliga beteenden så att hon lär sig att tänka lite själv 🙂
  jag har också en trött liten vovve här nu 🙂

  16 November, 2009 at 19.30