Top

196 poäng!

Om ni minns, så tränar ju jag schäfern Tigra nu, när hennes matte är bortrest ett par månader.

091121_tigra_lp1
SCHHII LPI Ara Vom Fuchsgraben “Tigra”

Eftersom hon hade ett 1:a pris kvar att ta för att få LPI var Lena snäll och sa att jag fick tävla om jag ville 🙂 Två dagar i veckan har jag då tränat Tigra en tid. Och jag tycker hon har gjort riktigt fina framsteg!!! Victoria var snäll och anmälde oss till tävlingen i Frövi, hon själv skulle tävla där.

I fredags gjorde jag ett kort pass med Tigra. Hon har aldrig varit så galen som hon var då, så det kändes lovande inför lördagens tävling!

Lördag morgon och Victoria hämtar upp mig och barnet. Vi åker iväg och hämtar Tigra och åker till Frövi BK. Vid lottning drar Victoria start nr 13 och jag 12, haha! Tror det var 17 starter totalt? 😮

Det blev platsliggning. Hjärtat dunkade så jag undrade om det hördes hem till Askersund 😉 Tävlingsnerver… Tigra gnällde. Men domaren hörde inte det. Så dom sa att vi fått en 10. Även Indra som oroligt legat bredvid fick också en 10. Så nu kände vi oss taggade minsan!

Nu blev det ju ganska lång väntan på start, eftersom vi hade nr 12. Tigra fick ligga i bilen. Och två ekipage innan gick jag och hämta henne. Rasta av henne en snabbis, sen förberedde jag henne för att hamna i vår lilla bubbla 😉 Och den höll vi tävlingen igenom. Vi gick fot in på plan. Ställde upp för tandvisning. 10 poäng. Det var det enda poäng jag fick se på ett bra tag. För jag hinner inte kolla vad domaren ger när vi går i vår bubbla heller 😉 Vi körde linförigheten. När vi hade gjort helt om halt sa tävlingsledaren att det där såg riktigt fint ut! 🙂 Vi körde läggande under gång. Inkallning. Ställande under gång. Apportering. Gick och ställde upp för hoppet. Det var då jag kunde se några poäng igen. Ställde upp fot framför domaren som gav oss 10 på hoppet och 9 på helheten. Tigra och jag (fortfarande i bubblan) tackade domaren och sprang fot ut från planen. Hon fick sin favoritboll som belöning för att hon faktiskt hållit ihop så fint hela tävlingen med en så fin attityd! 🙂

Hann tyvärr inte se Indra så mycket som gick in på plan när vi sprang ut 🙁 Hade fullt upp att avsluta tävlingen på bästa sätt för Tigra.

Möte upp Victoria när hon kommit ut från plan. Dom hade tyvärr nollat läggandet. Men med tanke på att jag vet vad dom går för var jag inte alls orolig över att dom fixat 1:a pris ändå! Victoria räkna ihop poängen dom fått och gissade på att dom klarat det iaf!

I väntan på prisutdelning… Jag hade ju ingen aning om hur det gått för oss. Men det hade nog gått ganska bra gissade jag 😉 Hon hade utfört alla moment. Så ett 1:a pris borde vi ha. Nu är ju bara frågan vilken placering. Det var ju många som var med och tävla! När dom var nere på placering nr 6 ropa dom upp Victoria som hade 167 poäng. Snyggt med tanke på nollan! dom räkna upp 5:e plac, 4:e, 3:e och andra!!!! Hahaha… då kom lyckan….. fanns ju bara jag kvar 🙂 Men vad skulle jag få för poäng då???

196 poäng. Jösses! Något chockad gick jag fram och tog emot pokalen och tacka tävlingsledare och domare.

Man kan väl säga att Tigra och jag sopa banan! Hihi!!! Det var så jäkla kul! Jag är ju tävlingsmänniska nr 1! *s*

Som Lena citerade för mig: Vinna är inte allt, det är det enda!!! 😉

Så till poängen och kommentarerna:

Platsliggning 10
Tandvisning 10
Linförighet 10
Läggande 9 – något sakta
Inkallning 10
Ställande 10
Apportering 9 – tidig start
Hopp över hinder 10
Helhetsintryck 9 – mycket trevligt

Totalt 196 poäng och 1:a placering

Vill avsluta med ett STORT GRATTIS till Victoria (världens bästa Victoria! som står ut med mig!!!) och Indra till LPI! På 3 tävlingar!!! Och första starten här om helgen blev dom uppflyttade ur appellen!

091121_indra_lp1
LPI Qbaz Alindra “Indra”