Top

Vilket härligt väder!!!

Jag njuuuuuuter verkligen!!! Solen skiner! Himlen är blååå! Och man kan gå i t-shirt när man är ute och går!!!

hihi… jag har verkligen saknat värmen… tycker det kan va sådant här väder året runt! 🙂

Kom just in från en långpromenad med vovvarna. Dom är trötta nu! *s* Första tredjedelen av promenaden gick vi i väldigt rask takt varvat med små springsträckor. andra tredjedelen var dom lösa. Då gick jag i lite mer normal takt 😛 Sen slutet av promenaden var det koppel och knata på och njuta av vädret!

Filma en liten snutt… när dom var lösa… kan ni få se hur det ser ut lite där vi går 🙂

Igår var Smilla och jag iväg och spårade. Hon fick två spår. Guwd! Första flamsa hon bara. Andra spåra hon lite bättre, men ganska flamisgt då med… hon behöver många spår! Så ska jag nog lägga lite näringsspår igen… men hon markerade apporterna bra 🙂 På andra spåret hade jag gått över en ganska stor sten med mossa på. När vi kom dit när Smilla spåra, gick hon på marken bredvid stenen och spåra bara med huvudet över stenen och ner på andra sidan där hon fortsatte… haha, såg lite kul ut.

Vill ju tävla appellen!!! Men det kommer vi nog göra… så småningom 🙂