Top

Ett litet träningspass.

Åkte ner med Smilla till klubben och träna lydnad.

När vi kom ner på plan var hon helt låst på den andra hunden och kunde inte koncentrera sig för fem öre. Ett litet allvarligt snack med Prillan och hon skötte sig så snyggt hela träningspasset!

Börja med linförighet och körde mycket vändningar och halter!

Läggande var jag bara tvungen att påminna henne en gång om vad det betyde 😉 Sen gjorde hon det fint!

Inkallning lika så…

Sen tror jag att jag fått till ställandet! På bara ett träningspass så är väl det en sensation!!!! Om ni bara kunde gissa vad jag tränat på det där. I månader! Med olika träningssätt.. inget har funkat! Blir att hon tar upp emot fem steg innan hon stannar… men idag så… ska väl inte ropa hej förens jag kommit över bäcken. Får testa ett ställande nästa träningspass och se vad hon gör helt enkelt 🙂

Apportering gick bra. Körde både 1:ans och 2:ans. 2:ans tuggar hon gärna när hon ska vända om och sätta sig fot 😐

Sen körde vi lite passivitet. Vara lite lugn och sansad och bara vara. Man kan ju inte köra non-stop 😉

Sen platsliggning med Alf (schäfer) det gick kanoners! En fem minuter fick dom väl ligga.

Sen när jag kom hem tog jag ut Bessie och körde fritt följ och dumrutan (fast på raksträcka 😉 ) men ville inte ta med henne till klubben och låta henne ligga. Tror hon har uvi. Men vi ska till vet i morgon. Så får vi hoppas att dom fixar ordning det. Hon var iaf klockren på dumrutan!!! 🙂

Nu ska jag ha kul! 😉