Top

Älskade familj!

Vad skulle jag göra utan min familj? Som alltid finns där. Och ställer upp. I vått och torrt! Dom dömer mig inte trots mina svagheter, även fast dom kan säga vad dom tycker… 😉 Men det tycker jag är bra att dom gör. Och även fast jag säger att jag klarar mig! Jag överlever! Så dyker dom upp iaf. Det värmer i hjärtat 🙂

När jag var hos doktorn i onsdags föresten stack ju dom in en grejimoj i armvecket för att kunna spruta i smärtstillande och sådant… 😥 jag har väldigt svårt för nålar som sticker in i kroppen på mig!!!!

Blodig matte
Blodig stackars matte!!!

Stackars matte…
“Stackars stackars min lilla matte… helt nerblodad…” Smilla, hon är för söt! 😉

Igår var vi länge på klubben hundarna och jag. Gick ner vid 5 och kom inte hem förens vid halv 10!
Körde lydnad med Bessie. Så uppletande med Smilla. Vilket var katastrofalt. Haha!

Jag skickar henne. Hon springer ut i en himla fart! Letar upp grejen. Börjar springa tillbaka mot mig.
Halvägs tvärnitar hon så grejen flyger ur munnen på henne. Så börjar hon nosa på något. Sen får hon fnatt och springer det fortaste hon kan runt hela rutan, typ 2 varv, för att sen börja leka med en pinne… Sen springer hon och sätter sig bredvid mig och har helt glömt bort grejen… 😯

Andra skicket… Hon springer ut… tar upp grejen… en meter från mig tappar hon den, i en pinnhög! Så var det helkört. Pinnlek!

Då gav matte upp 😛 Körde iaf en del lydnad med Smillan Prillan med. Det gick ok iaf! *s*

Sen var det tävlingskommitté möte… Därför det blev så länge.

Vad har vi gjort idag då? Har typ jobbat framför datorn mest hela tiden… förutom promenad med hundarna och en kort biltur…

Jaja… sitter och fundilerar om man orkar kolla på ett till avsnitt av Morden i Midsomer *s*