Top

Smilla hoppa över 5 plankor!!!

Hurra!!! Hurra!!! Duktiga Prillan!!! På första försöket med!

Tycker träningspasset gick bra idag. För att vara Smilla 😉 Stundvis är hon riktigt duktig! Men stundvis är hon helt fläng! *s* Men hon är så rolig. Massa energi, fart och fläkt. Vi träna nog i ca 2 timmar. Anki & Pike var ju såklart oxå där. Men även Carina & Bella var där och träna! Kul när det är fler. Så då blev det platsliggning med iaf en mer än vanligt 🙂

Någon hade ställt upp en rallylydnad bana på klubben. Så Smilla och jag körde igenom banan efter vårat träningspass. Lite roligt är det, för skojs skull 😉

Smilla söt
Min bebis!

Bessie fick inte ens följa med idag 😉 Så Anki, Pike, jag och Bessie gick ner och tog en glass vid hamnen efter träningen. Så då fick Smilla va hemma istället. Bessie fick även slutet på glassen. Så hon blev nöjd och belåten 😉

Har även börjat provjobba på ett ev extrajobb! Lite extrapengar är ju faktiskt aldrig fel 🙂