Top

Blodet kokar…

…av ilska 😉

Ja, men faktiskt är jag skitsne!!!

Skulle ju tävla i 3:an idag. Senaste träningspasset vi hade i onsdags. Gick så gott som klockrent!
Men så blir det tävling. Och Bessie bara fjantar sig! Fjanterier så det heter duga!

Sittande i grupp och Platsliggning var ju såklart 10. Bara sitta och ligga. Inte så komplicerat.
Fria följet fick vi 9 på. Det är det enda jag är glad för. Sen blev det pannkaka.

Hon ställde sig på sättandet. Det gör hon aldrig aldrig aldrig på träning. Men såklart på tävling.
Inkallning med stå och ligg var hon världens segpropp och ställde sig jätte sent.

Rutan lastar jag inte Bessie för. Hur jag en vände och vred på mig så var inte rutan rak (och ja, jag påpeka det) utan den var sne. Helt enkelt. (även Anki fick gå ner och kolla efter tävling så det inte var mina ögon det var fel på. Hon tyckte oxå den var sne). Bessie sprang helt galet. Så istället för att bråka ut henne till en ruta jag tyckte stod fel avsluta jag det momentet och kalla in henne.

Alla apportmoment var hon bedrövlig på! Okej att hon har lite klurigt att ta upp apporterna på träning. Men hon håller inte på och tappar dom stup i ett. Och hon tillomed strunta att hoppa tillbaka med apporten efter att hon tappat den sjuttielva gånger.

Metallen stanna hon framför mig? så fick säga fot.. så tappar hon den bakom mig. Man bara.. hallå?

Tillomed den lilla vittringspinnen lyckas hon tappa på tävling! Jag fattar inte.

Och så fjärren. Sista månaden har jag tränat som så att den som står bakom går fram och ger godis.
Tror ni inte hon flyttar sig hundraelva mil fram????

😥

Enda lilla saken… som kan ha gjort att det gick mer illa än vanligt. Är nog att hon är på väg in i ett av sina konstiga löp. Hon nosar och kissar överallt. Pike ägna större delen av tiden att nosa henne i rumpan.

Men ändå. 😕

Och till råga på allt så gick mina skor totalsönder idag! 😐

Så nu ska Bessie inte få träna på en månad. (Om hon nu löper borde det vara över på ngn månad).
Ska hon få ligga och titta på och suktas när Smilla tränas. Så får man se vad som händer.

Stort grattis till Anki & Pike som tog sitt andra 1:a pris! Hurra hurra hurra!!! På onsdag tar ni LP1!!!!!!!
Tog en bild på gulliga Pike med sin pokal! 🙂

Pike