Top

Det är väl himla tur…

…att man har sina hundar så man inte jobbar ihjäl sig 😉

Det är väldigt mycket jobb för tillfället som ni kanske kan gissa er till. Men man måste ändå ta flera pauser om dagen. Och en riktigt lång paus (långpromenaden) så det är väl för väl det! Annars skulle jag nog växt fast i datorstolen vid det här laget 😯

Och idag var jag så duktig så jag kom ihåg att ta med kamera ut! Dra mig baklänges 🙂

Den här bilden beskriver Smilla så väl!

Smilla knas

Bessie bus
Sötnosen 🙂

Busar
Synd att dom stod så nära matte, men jag tycker dom blev så kul på den här bilden! *fniss*

Smilla springer
Den springande collien springer igen 😀

1 Comment
  • Emma och Pulver

    Ja, visst är det tur att vi har hundarna som tvingar med oss ut! Har känt samma sak då jag haft mycket plugg då Pulver ändå har behövt ut har man fått en välbehövlig paus. 🙂 Finfina bilder på töserna!

    21 February, 2008 at 20.24