Top

Positivt om foderbilen.se

Igår beställde jag i smått panik hundmat ifrån foderbilen.se.
Egentligen beställer jag mat från ett annat ställe i vanliga fall. Men hade inte fått tag på personen ifråga trots att jag ringt flera dagar i rad. Maten i fodertunnan sjönk med rasande fart (med tanke på den glupska unghunden i huset!). Så ut på nätet, foderbilen.se hittades. Beställde en säck och vips idag plinga det på dörren och maten var framme hos mig 😀 Det kallar jag snabb leverans! 😉

070720_bessie_smilla.jpg

Sitter här och kikar ut genom fönstret. Regnet trillar ner ifrån himlen… tycker att det kan avta snart så vi kan ta en tur ut till klubben, hundarna och jag! Men ser ganska så mörkt ut nu. Självklart tränar vi även när det regnar… 😉 Men känner inte för att ta promenaden ut till klubben direkt. I värsta fall får vi köra ett pass här hemma.