Top

Svårt med framåtsändande!

Oj oj, Rusa är ju den första hunden jag försöker lära in framåtsändande på, eftersom vi ska tävla brukset. Svårast tycker jag nog är att få till ett rakt sändande och att få till växlingen från snabbt ut ca 15 m till “lugnt” gående… Puh!!

Rusa och jag träna länge på det igår. Lite för länge kanske 😛 Men hon är rolig att träna. Vill aldrig sluta 🙂 som matte 😀

Framåtsändande
Igår började vi även med “människor”, ja, iaf två halva sådana 😀

På torsdagsträningen på klubben igår hade dom ordnat en skojtävling (agility och rallylydnad i en mix). Ställde upp med Qaxi som tyckte det var roligt! Tror vi hade bäst tid av amatörerna 😛 Har ju aldrig tränat varken agility eller rallylydnad. Bara tunneln i agility eftersom det ingick i Räddnings-lydnaden 😉

Sent hem blev det från klubben och då satte jag igång att städa bilen. Har stört mig ett tag på att den är så skitig… Hua, och i helgen ska jag åka till Stockholm och det är ju mycket trevligare i en ren bil 😉

Bilstädning
Qaxi var såklart med och städade bilen ? Halv 12 blev vi klara… var bara att stupa i säng! 🙂