Top

Massa hundträning :D

Tänk att det är så kul att träna hund! Skulle nog kunna göra det varje dag året runt 😛 Eftersom jag jobbar heltid uppskattar man ju helgerna väldigt mycket. Och denna årstid överhuvud taget! Ljuset gör ju så man faktiskt kan lägga skogsspår efter jobbet! Jag är ju lite harig, och vågar inte riktigt gå i skogen när det är mörkt 😉

Det är jätteroligt att träna på dom nya lydnadsmomenten! Hoppas bara det går igenom så att dom kommer köra med dom nya reglerna från 2017.

Lydnad
Qaxi älskar lydnadsträningen 😀

Upplet
Stackar Rusa har fortfarande inte fått något eget tjänstetecken, utan får låna Qaxis. Hm, borde ta och beställa. Hon är jätterolig att träna upplet med, hon tycker det är så kul att hämta grejer så ibland undrar jag om hon tycker själva arbetet är roligare än belöningen? 😀

Markering av apport
Spårar är något vi gör väldigt mycket, speciellt Rusa och jag. Lägger både stads- och skogsspår. Så sugen på att gå någon bra spårkurs, men kan inte hitta någon 🙁

StegenEn dag stannade vi till på Örebro BK. Dom har en halv stege. Superbra ju! Vill jag ha på våran klubb 🙂 Qaxi tycker allt man kan klättra/hoppa upp på är superroligt. Så hon ville ju såklart prova stegen, flera gånger 😉

Vad skönt det var där i början av maj! Värsta sommarvärmen! ☀️ Men sen blev det hux flux kallt igen. Burr. Hoppas på en varm sommar!