Top

Så skönt med vår! :)

Jag trivs verkligen när våren verkligen är på väg på riktigt! Som den är nu! Hundträningen blir mycket skönare än i isande kyla, snö och mörker 😉

Qaxi i Rutan
Här jobbar vi med rutan! Försöker överlag lägga in mer störande objekt i lydnadsträningen på båda två. Så nu försöker jag få Qaxi att hitta rutan även om det står andra saker eller koner på planen. Och även om vägen till rutan inte är helt rak. Vill ha henne mer säker i vad som faktiskt är en ruta 🙂

Rusa spårar i stan
Jag älskar ju spår i stadsmiljö, tycker det är så häftigt! Nu har jag jobbat lite med att höja motivationen på just stadsspår. Har behövt en liten extra växel där. Och det tror jag att jag fått till. Ska få till ett spår i morgon och se hur hon reagerar 🙂

Kickbike
Vi har ju även plockat fram Kickbiken! Så härligt när inte grusvägarna är lervälling längre 😉 Måste bara införskaffa en draglina så båda kan dra samtidigt, nu får jag växla mellan dom. Bilden är tagen på hemvägen… i början går det lite för fort för att man ska våga ta en bild 😀