Top

Riktigt aprilväder!

Ja, i helgen har det varit ett riktigt aprilväder. ömsom fint och soligt ömsom snöoväder? La ett spår åt Rusa i lördags, efter en liten stund började det snöa! Så då fick vi prova på det med. Gå spår som blivit översnöat. Men det var inga som helst problem för Rusa 🙂

Inga problem att spåra fast det snöat på spåret iaf ?

Ett foto publicerat av @qaxi.se

Bra helg har det varit iaf. Fått till en hel del spår och lydnadsträning! Börjat med nya moment med Qaxi, lite klurigt men roligt 🙂

Med Rusa jobbar jag framförallt med kryp och framförgående! Och evighetsprojektet fritt följ såklart 😉 Provade hopp för första gången på evigheter med! Måste varit i höstas jag körde det sitt. Men det verkade hon komma ihåg bra. Kunde köra ett hopp med sitt på andra sida, så belönade jag det 🙂