Top

Nu är Rusa röntgad!

I torsdags åkte vi till veterinären för röntgen av lilla Rusa. Alltid lika nervöst :O

150114_rusa_rontgen_01
Här har hon just somnat. Tycker alltid det är obehagligt att söva dom små liven…

Röntgen gick bra. Dom var noggranna så dom tog 3 bilder på höfterna innan dom blev nöjda 🙂 Sen skickades plåtarna till SKK och det är bara att vänta…

150114_rusa_rontgen_02
Här har Rusa just vaknat. Hon såg så förvånad ut när hon vaknade, som att hon undrade varför hon inte vaknade på samma plats som hon somnade på 😆 Sen fick hon vila resten av kvällen 🙂

Sen blev det lång väntan, eftersom vi röntgade på en torsdag så fick vi vänta hela helgen extra. Helst vill man ju veta direkt. Tisdagar fick jag veta att dom läser av… men inget resultat kom ut under tisdagen… Men det första jag gjorde onsdag morgon när väckarklockan ringde var att gå in på appen hunddata och kolla läget. Det dumma var att jag såg att resultatet kommit ut men jag såg inte alls vad som stod… nyvaken utan linser, då ser jag som allra sämst 😛 Men det var ju ett bra sätt att komma upp 😉 For upp ur sängen och ner för att få i mig linserna. Och nog var det bästa tänkbara resultat! Så glad! Kunde inte börja dagen på ett bättre sätt! Ikväll får vi nog fira med sushi 😉

150114_rusa_rontgen_03
ED ua (0) och HD grad A :cool2: