Top

Lydnadsseminarium med Mia Skogster!

I helgen var jag iväg på “Fit for competition” seminarium med Mia Skogster. Väldigt inspirerande och nyttigt att vara med på. Första halvan av dagen var det teoretiskt. Andra halvan kollade vi när hon jobbade med ett antal hundar. Så intressant att se. Har fått med mig flera nyttiga verktyg att jobba med. Hoppas hon snart kommer till Sverige igen, och om ni får chansen att gå själva, missa inte!

DSC_3678
Mina fina !love!  !love!

1 Comment
  • Fanny

    Vilken trevlig blogg du har! ?

    Jag och några kompisar har startat ett UF-företag, vi säljer LED-lampor så att du och din hund går säkert nu i vintermörkret. Är du intresserad av våran produkt så kan du kolla in våran FaceBook sida, tack i förhand ?

    https://www.facebook.com/SafeDog-UF-1509536049340172/

    27 November, 2015 at 22.08