Top

Spännande höst!

Rusa känns lovande i lydnadsträningen! :cool2: Lite sugen på att köra in lydnadsklass 1 på henne för att komma ut i lite tävlingssammanhang. Men vi får se. Leta upp lite träningstävlingar skulle vara bra. Funderar på att starta appellen till våren. Det borde vi vara redo till 😉

Först ska vi klara av röntgen och MH. Och det blir ju nu i höst! Lilla loppan är ju redan 15 månader! Vad fort tiden går!

I höst ska vi även gå en spårkurs för Jessica Åberg från SWDI! Ska bli väldigt intressant och förhoppningsvis lärorikt! 🙂 Även ett seminarium för Mia Skogster i november, spännande! 😎

Med Qaxi tränar jag för fullt med lydnadsklass 3 momenten… Vi tränar mest sådana där saker som att kunna springa till Rutan fast det ligger en apportbock på plan. Gå fot fast det ligger en apportbock på plan. Göra vittringsapportering fast det ligger en apportbock på plan. Sitta stilla när jag kastar apportbock. Hahaha… vår stora akilleshäl är den där apportbocken :whaat:

Nåja… vi kämpar på iaf 😉

DSC_2590
!love! !love!