Top

Varit iväg på fritt följ kurs!

Då har vi varit iväg på kurs för Åsa igen! Roligt var att hon tyckte vi gjort stora framsteg! 🙂

150606_qaxi_vantar
Här står Qaxi och väntar på Lena på morgonen 🙂 Lena och Yaga följde nämligen också med på kursen. På vägen hem var vi så taggade så vi bestämde oss för att boka några timmars privatlektion för Åsa ihop! Så det ser vi verklige fram mot! Ha Åsa helt för oss själva 😆

Annars har vi fullt upp med träningen. Försöker vara effektiv och lägga spår innan jobbet eller på lunchen, så jag kan spåra på lunchen eller efter jobbet! Har lagt uppletet på is 2 veckor för att nöta ingångar med föremål. Dumt att dom inte sitter när man tränar upplet 😉 Så nu kör jag en sväng varje dag med olika saker.

Rusa
Igår var jag även iväg med Rusa till veterinären så hon kunde få sin 1-års vaccination 🙂 Hon skötte sig strålande bra och sa inte ett pip! 🙂 Veterinären tyckte även det var kul att se en schäfer som är så fin i pälsen!

Nu ska vi dock hasta iväg! Har två spår som ligger och väntar och sen drar vi till klubben för lydnadsträning! 😎